Dvanáctý dobročinný bazárek

    Na organizaci bazárku se podílí i žáci Základní školy v Rajhradě, kteří ochotně na bazárcích pomáhají, přestože odměnou je jim pouze dobrý pocit, že něco smysluplného vykonali. Jejich pomoc není vůbec zanedbatelná a já jsem ráda, že se na ně vždy s důvěrou mohu obrátit. Proto bych chtěla upřímně poděkovat dětským pomocníkům a uvádím je jmenovitě, protože si zaslouží  pozornost ostatních.  

Jména obětavých 58 pomocníků ze Základní školy v Rajhradě:

    4. A Jonáš Votrubec, 4. B Aneta Skládanková, Jakub Rapouch, Ondřej Vlček, Sebastian Jaskulka, Soňa Moravcová, Klára Sedláková, 5. A Lucie Žaliová, Veronika Matoušková, Lucie Králová, Klára Mlčáková, Maxmilián Hruška, 5. B Klára Kubíčková, Simona Klapilová, 6. A Šárka Mlečková, Filip Mátl, Štěpán Moravec, Denis Zeman, Alex Bělunková, Michal Hajdaj, 6. B Jan Tauvinkl, Filip Sapík, Jiří Minařík, Šimon Votrubec, Terezie Maršálková, Eliška Svítilová, Alexandra Mazurek, 6. C Ad&eac ute;la Dobešová, 7. A Jakub Sedlák, 7. B Miroslav Šiler, Artur Lovha, 7. C Veronika Bednářová, Lucie Cögerová, Tereza Menšíková, Emily Svobodová, Klára Malinová, Hynek Pastorek, Michal Smetana, 8. A Petra Pehalová, 8. B Dominik Preška, Radek Sláma, Tomáš Novotný, Adéla Klímová, Veronika Maršálková, 8. C Barbora Tomková, Jiří Janíček, 9. A Michaela Lukášová, Nikola Lukášová, Alena Černá, Lenka Doležalová, Markéta Hrubešová, Tereza Herzánová, Adéla Soušková, Matěj Landkaš, 9. B Jana Varmužová, Kristýna Bohatá, Aneta Lišková, Dan Přichystal.

 Bývalí žáci naší školy:Jakub Jonák, SPŠA Brno, Michal Jelínek, SPŠ Purkyňova Brno.

 

    Bazárek se těší pozornosti rajhradských občanů, ale i obyvatel z okolních obcí. Přináší nám spoustu věcí, které by se vyhodily a ony znovu ožívají, dále slouží a dělají radost dalším lidem, kteří si je za symbolické ceny nakoupí. Nakoupí si spoustu věcí za tyto směšné částky.Zájem lidí nás organizátory opravdu moc těší a dále motivuje! Výtěžek bazárku je pokaždé vyšší. Dvanáctý bazá ;rek, kt erý se konal o víkendu 14. a 15. října 2017 v rajhradské sokolovně, přinesl opět rekordní částku 15 130 korun, která bude předána vedoucímu Záchranné stanice v Rajhradě, panu Jaroslavu Sedláčkovi.